Bente Riis Fogsgaard

Advokat (L), Advokatfirmaet Archa ApS

Jeg er advokat og bistår til daglig erhvervsvirksomheder med forskellige former for juridisk bistand.

Anne Revsbæk

Specialist i arbejdsglæde og trivsel.

Hjælper dig med at passe på din virksomhed ved at skabe arbejdsglæde og trivsel blandt dine medarbejderne – og ledelsen.

Bureauchef, Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

Dorthe Lendal Kisum

Managing Director, Flextrack

Hjælper vores kunder med at skabe merværdi gennem innovativt og passioneret at udforske nye teknologisk muligheder inden for sikring og optimering af udnyttelsesgraden

Ina Kristensen

Indehaver af SYNLIGT ApS

SYNLIGT er et lille og dynamisk marketingsbureau. Vi skaber synlighed for vores kunder, så de både bliver set, forstået og husket af deres målgruppe.

Kaj Vestergaard

Materials & Cold Store Manager

Kasper Sørensen

Direktør, IKON Klub og Erhverv

Vi tilbyder totalløsninger indenfor profil – og erhvervsbeklædning samt sportsbeklædning. Reklameartikler og firmagaver naturligvis også. Vi har eget trykkeri på vores hovedkontor i Kolding hvilket gør os i stand til at løse opgaver hurtigt hvis det kræves.

Kenneth Due Hansen

Direktør i Viika A/S

Viika er en mellemstor tagdækkervirksomhed, beliggende i Esbjerg. Vi beskæftiger os primært med B2B, på små såvel som store, erhvervsbyggerier.

Kim Bilskov Jensen

Partner, Itplan A/S

I Itplan intergrerer vi optimale IT og netværks løsninger, samt sikrer en funktionel og sikker drift, som frigør tid og ressourcer hos den enkelte kunde.

Kim Skov Jensen

Direktør, FL Jord

FL Jord løser alle arbejdsopgaver indenfor kloakering, dræn, byggeri- og jordarbejde, belægning samt anlæg og vedligehold af haver og grønne områder.