Michael Jensen fra Home Esbjerg
Michael Jensen

Ejendomsmægler & partner hos home Esbjerg

home tilbyder salg og vurdering af helårshuse, lejligheder, andelsboliger og sommerhuse. 

Gordon Telford

Finance Manager, Belman A/S

Belman er en ordreproducerende produktionsvirksomhed der siden 1994 har produceret og solgt expansion joints til et bredt udvalg af kunder fra hele verdenen.

Bente Riis Fogsgaard

Advokat (L) og indehaver, Advokatfirmaet Archa ApS

Jeg er advokat og bistår til daglig erhvervsvirksomheder med forskellige former for juridisk bistand.

Bureauchef, Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

Ina Kristensen

Indehaver af SYNLIGT ApS

SYNLIGT er et kreativt og dynamisk marketing bureau. Vi skaber synlighed for vores kunder, så de både bliver set, forstået og husket af deres målgruppe.

Jeanne Holmes

Jeanne Holmes, Administrationschef hos AQUA-TEKNIK A/S

Administrationschef og medejer, AQUA-TEKNIK A/S Aqua-Teknik tilbyder design, udvikling, projektering og montage af individuelt fremstillede vandbehandlingsanlæg indenfor områderne Svømmefaciliteter, Zoos og Akvarier, Akryl Paneler, Unikke Projekter, Safety Training Faciliteter samt Offshore og Industri.

Kasper Sørensen
Kenneth Due Hansen

Direktør i Viika A/S

Viika er en mellemstor tagdækkervirksomhed, beliggende i Esbjerg. Vi beskæftiger os primært med B2B, på små såvel som store, erhvervsbyggerier.

Kim Bilskov Jensen

Partner, Itplan A/S

I Itplan intergrerer vi optimale IT og netværks løsninger, samt sikrer en funktionel og sikker drift, som frigør tid og ressourcer hos den enkelte kunde.

Kim Boysen

Aut. El Installatør

Hjerting Installationsforretning er autoriseret el-installatør i Esbjerg og tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor el.
Vi har udviklet en række kvalitetsstyrings- og sikkerhedssystemer, som gør virksomheden i stand til at varetage flere og flere spidskompetenceområder.
”Vi behandler kunden, som vi selv vil behandles”, Kim Boysen