Anne Revsbæk

Specialist i arbejdsglæde og trivsel.

Hjælper dig med at passe på din virksomhed ved at skabe arbejdsglæde og trivsel blandt dine medarbejderne – og ledelsen.

Bente Riis Fogsgaard

Advokat (L) og indehaver, Advokatfirmaet Archa ApS

Jeg er advokat og bistår til daglig erhvervsvirksomheder med forskellige former for juridisk bistand.

Bureauchef, Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

Dorthe Lendal Kisum

Service Delivery Manager, Itplan A/S

Hos Itplan tager vi ansvar for velfungerende IT-systemer og leverer kompetente løsninger, høj faglighed og ærlig rådgivning.

Henrik Kirkeby

Indehaver af Tandprotese Klinikken Esbjerg

Aut. Klinisk Tandtekniker. Laver alle slags tandproteser.

Ina Kristensen

Indehaver af SYNLIGT ApS

SYNLIGT er et kreativt og dynamisk marketing bureau. Vi skaber synlighed for vores kunder, så de både bliver set, forstået og husket af deres målgruppe.

Jeanne Holmes

Jeanne Holmes, Administrationschef hos AQUA-TEKNIK A/S

Administrationschef og medejer, AQUA-TEKNIK A/S Aqua-Teknik tilbyder design, udvikling, projektering og montage af individuelt fremstillede vandbehandlingsanlæg indenfor områderne Svømmefaciliteter, Zoos og Akvarier, Akryl Paneler, Unikke Projekter, Safety Training Faciliteter samt Offshore og Industri.

Kasper Sørensen

Direktør, IKON Klub og Erhverv

Vi tilbyder totalløsninger indenfor profil – og erhvervsbeklædning samt sportsbeklædning. Reklameartikler og firmagaver naturligvis også. Vi har eget trykkeri på vores hovedkontor i Kolding hvilket gør os i stand til at løse opgaver hurtigt hvis det kræves.

Kenneth Due Hansen

Direktør i Viika A/S

Viika er en mellemstor tagdækkervirksomhed, beliggende i Esbjerg. Vi beskæftiger os primært med B2B, på små såvel som store, erhvervsbyggerier.

Kim Bilskov Jensen

Partner, Itplan A/S

I Itplan intergrerer vi optimale IT og netværks løsninger, samt sikrer en funktionel og sikker drift, som frigør tid og ressourcer hos den enkelte kunde.

Kenny Pedersen

Kenny Pedersen, Forsikringsmægler hos Forsikringsmæglerhuset

Lars Bækgård Sandholt

Rambøll Chief Project Manager Esbjerg, Industry & Buildings

Louise Helbo Christensen

Indehaver af Helbos Living

Helbos Living er en kombineret webshop/showroom med lækkert interiør til hjemmet. Derudover har vi en indretnings-afdeling, hvor vi primært indretter sommerhuse, nybyg, kontorer etc. Hos Helbos Living vægtes den personlige dialog med alle vores kunder.

Marlene Boel

Ergo- & Kraniosakralterapeut, indehaver af CORPUS T

CORPUS T er en oase, med rum til at blive stærkere både fysisk og psykisk. Vi tilbyder behandlinger med fokus på at finde og opretholde balancen i krop og sind.

Krop, sind og styrke er en ligning som kan løses i CORPUS T.

Michael Christensen

Indehaver & Direktør, Kvadratbyg

Hos Kvadrat Byg tror vi på at omhu og kvalitet betaler sig. Vi er klar over at det er en tillidssag at vælge håndværker, en tillid som vi ikke tager for givet. Vi gør hver dag vores absolut bedste for at skabe resultater, som vi selv og du som kunde kan være stolte af.

Mikkel Boeck Eisgart

Statsautoriseret revisor og partner, Martinsen

Martinsen er et revisionsfirma, der udarbejder regnskaber, reviderer og rådgiver virksomheder om, hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst.

Per Bolding

Indehaver & Servicechef, Jørn Bolding A/S

Hos Jørn Bolding A/S lægger vi vægt på kvalitet. Vi har gennem mere end 30 år leveret kvalitet for vest-europas absolut bedste fabrikker inden for transportmateriel.

Peter Dahlgaard

Salg - Sihm Højtryk

Sihm Højtryk A/S er en af verdens førende producenter af højtryks-udstyr til forskellige applikationer såsom; overfladebehandling, vandskæring og hydrostatisk trykprøvning.
En lang og dokumenteret referenceliste fungerer som et vidnesbyrd om at Sihm Højtryk A/S er en pålidelig samarbejdspartner.

Ronni Bagge

Indehaver af Lassen Erhverv

Lassen erhverv er et uafhængig ejendomsmæglerfirma etableret i 2012 med speciale inden for salg, udlejning og vurdering af alle typer erhvervs- og investeringsejendomme.

Alex Nørby

Tilbuds- og Projektchef , Thyholm Murer

Thomas Andersen A/S er et byggefirma, som fortrinsvis arbejder i total- og hovedentreprise. Vi har et bredt samarbejde med leverandører, underentrepernører og rådgivere i form af arkitekter og ingeniører.

Klaus K. Andersen

Direktør Lokal Erhverv Syd, Arbejdernes Landsbank

Bankmand med mange års erfaring i, at hjælpe mine kunder med at finde de rigtige, skræddersyede løsninger til netop dem. Det gælder både erhvervs- og privatkunder.