Bente Riis Fogsgaard

Advokat (L), Advokatfirmaet Archa ApS

Jeg er advokat og bistår til daglig erhvervsvirksomheder med forskellige former for juridisk bistand.

Anne Revsbæk

Specialist i arbejdsglæde og trivsel.

Hjælper dig med at passe på din virksomhed ved at skabe arbejdsglæde og trivsel blandt dine medarbejderne – og ledelsen.

Bureauchef, Sol og Strand Feriehusudlejning A/S

Dorthe Lendal Kisum

Managing Director, Flextrack

Hjælper vores kunder med at skabe merværdi gennem innovativt og passioneret at udforske nye teknologisk muligheder inden for sikring og optimering af udnyttelsesgraden

Ina Kristensen

Indehaver af SYNLIGT ApS

SYNLIGT er et lille og dynamisk marketingsbureau. Vi skaber synlighed for vores kunder, så de både bliver set, forstået og husket af deres målgruppe.

Kaj Vestergaard

Materials & Cold Store Manager

Kasper Sørensen

Direktør, IKON Klub og Erhverv

Vi tilbyder totalløsninger indenfor profil – og erhvervsbeklædning samt sportsbeklædning. Reklameartikler og firmagaver naturligvis også. Vi har eget trykkeri på vores hovedkontor i Kolding hvilket gør os i stand til at løse opgaver hurtigt hvis det kræves.

Kenneth Due Hansen

Direktør i Viika A/S

Viika er en mellemstor tagdækkervirksomhed, beliggende i Esbjerg. Vi beskæftiger os primært med B2B, på små såvel som store, erhvervsbyggerier.

Kim Bilskov Jensen

Partner, Itplan A/S

I Itplan intergrerer vi optimale IT og netværks løsninger, samt sikrer en funktionel og sikker drift, som frigør tid og ressourcer hos den enkelte kunde.

Kim Skov Jensen

Direktør, FL Jord

FL Jord løser alle arbejdsopgaver indenfor kloakering, dræn, byggeri- og jordarbejde, belægning samt anlæg og vedligehold af haver og grønne områder.

Lars Bækgård Sandholt

Bygningskonstruktør, Tekt Arkitekterne A/S

Mine primære fokusområder er projektstyring og byggeledelse af større erhvervsbyggerier i Esbjerg og omegn.

Mads Ellingsgaard Jørgensen

Indehaver af FORMAT, video- og filmproduktion

Kreativ og ambitiøs film- og videoproduktion.Vores mål er at skabe positive forandringer gennem en strategisk og praktisk tilgang.

Marlene Boel

Sikringskonsulent, Olesen & Jensen

Erfaring, tryghed og faglig stolthed kendetegner Olesen & Jensen A/S. Uanset hvilken type el-teknisk opgave der dukker op, ved vi at der altid findes en løsning.

Michael Christensen

Indehaver & Direktør, Kvadratbyg

Hos Kvadrat Byg tror vi på at omhu og kvalitet betaler sig. Vi er klar over at det er en tillidssag at vælge håndværker, en tillid som vi ikke tager for givet. Vi gør hver dag vores absolut bedste for at skabe resultater, som vi selv og du som kunde kan være stolte af.

Mikkel Boeck Eisgart

Statsautoriseret revisor og partner, Martinsen

Martinsen er et revisionsfirma, der udarbejder regnskaber, reviderer og rådgiver virksomheder om, hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst.

Per Bolding

Indehaver & Servicechef, Jørn Bolding A/S

Peter Dahlgaard

Salg - Sihm Højtryk

Sihm Højtryk A/S er en af verdens førende producenter af højtryks-udstyr til forskellige applikationer såsom; overfladebehandling, vandskæring og hydrostatisk trykprøvning.
En lang og dokumenteret referenceliste fungerer som et vidnesbyrd om at Sihm Højtryk A/S er en pålidelig samarbejdspartner.

Ronni Bagge

Indehaver af Lassen Erhverv

Lassen erhverv er et uafhængig ejendomsmæglerfirma etableret i 2012 med speciale inden for salg, udlejning og vurdering af alle typer erhvervs- og investeringsejendomme.

Søren Møller Kristensen

Direktør hos Emcare Sundhed

Alex Nørby

Beregner/Projektleder, Thomas Andersen A/S

Thomas Andersen A/S er et byggefirma, som fortrinsvis arbejder i total- og hovedentreprise. Vi har et bredt samarbejde med leverandører, underentrepernører og rådgivere i form af arkitekter og ingeniører.

Klaus K. Andersen

Filialdirektør - A/S Arbejdernes Landsbank

Bankmand med mange års erfaring i, at hjælpe mine kunder med at finde de rigtige, skræddersyede løsninger til netop dem. Det gælder både erhvervs- og privatkunder.